Oferta pracy: Adiunkt w projektach EIT FOOD

Wydział Psychologii Uniwersytetu Warszawskiego poszukuje osoby na stanowisko: Adiunkt w projektach EIT FOOD

Opis stanowiska:

  • Analiza literatury naukowej z obszaru badań EIT Food
  • Przygotowywanie podsumowań literatury
  • Kontakty z partnerami naukowymi projektu
  • Analiza danych z przeprowadzanych badań
  • Przygotowywanie publikacji naukowych z obszaru prowadzonych w projekcie badań
  • Stały kontakt z zespołem projektu badawczego, udział w zebraniach
  • Wykonywanie innych prac powierzonych w ramach projektu przez kierownika projektu

Oczekiwania:

  • Wykształcenie wyższe, stopień doktora (preferowane w dziedzinie nauk społecznych lub ekonomicznych)
  • Praktyczna znajomość j. angielskiego w mowie i piśmie (min. B2, mile widziane C1)
  • Biegła znajomość obsługi komputera – środowiska Windows i pakietu Office, w tym w szczególności MS Excel
  • Umiejętność przygotowywania raportów badawczych oraz doświadczenie w projektowaniu narzędzi badawczych
  • Wysokie umiejętności komunikacyjne
  • Samodzielność
  • Chęć uczenia się i podwyższania kwalifikacji
  • Staranność
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Umiejętność poszukiwania, analizy i syntezy informacji

Oferujemy:

  • Umowę o pracę na czas określony (do końca 2021 roku)
  • Pracę w jednostce naukowej o ugruntowanej pozycji w kraju i zagranicą.
  • Możliwość rozwoju osobistego poprzez pracę w interdyscyplinarnym środowisku naukowym i kontakty z międzynarodowymi partnerami.
  • Możliwość współpracy z instytucjami edukacyjnymi z różnych krajów
  • Dużą samodzielność w działaniu.

Zainteresowane osoby, spełniające powyższe wymagania prosimy o przesłanie CV wraz z podpisaną klauzulą dotyczącą ochrony danych osobowych (w załączeniu) do dn. 8 czerwca 2021 r. na adres Wydziału Psychologii UW ul. Stawki 5/7, 00-183 Warszawa bądź złożenie aplikacji w sekretariacie Wydziału Psychologii pok. 77.

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu i rozmów z wybranymi kandydatami oraz do anulowania naboru bez podania przyczyny.

 

 


Data publikacji: 31 maja 2021